skip to Main Content
Menu
logo_kredietbank

Stichting Kredietbank Nederland is een van de grootste landelijk werkende kredietbanken in Nederland. Zij verricht voor 150 gemeenten werkzaamheden op het gebied van schuldhulpverlening en/of kredietverlening. Daarnaast worden diensten aan werkgevers verleend die hun medewerkers willen ondersteunen bij financiële problemen. Kredietbank Nederland is statutair gevestigd in Leeuwarden en heeft daarnaast vestigingen in Almere, Waalwijk, Hoorn en Heerenveen. De 160 medewerkers houden zich bezig met sociale kredietverlening (het saldo leningen is ruim 24 miljoen euro), schuldhulpverlening, inkomensbeheer (7000 klanten) en bewindvoering (1.000 klanten). Per 1 januari 2016 is de Kredietbank als eerste organisatie in Nederland begonnen met online schuldhulpverlening.

logo_syncasso

Wij zijn Syncasso. Wij zijn overtuigd van de onmisbare connectie tussen harde (data) en zachte criteria (communicatie en psychologisch onderzoek). Wij lopen daarom voorop met een nieuwe manier van incasseren op basis van bewezen effectieve incassoaanpak. Een aanpak die niet over de hoofden van debiteurklanten heen gaat, maar juist iets in die hoofden verandert. Zo verbeteren wij de incassoscores van onze opdrachtgevers met objectieve onderbouwde methodes en slimme innovaties die we ontwikkelen in ons SyncassoLab. Dat is de belofte van Syncasso. We Cash. We Care.

logo_rug

De Rijksuniversiteit Groningen (1614) is een internationaal onderzoeks- en onderwijsinstituut van allure: een top 100-universiteit, gevestigd in het Noorden van Nederland. Ze is actief in de volle breedte van het wetenschappelijk spectrum. Geavanceerd onderzoek wordt vertaald naar goed onderwijs, waarin de focus ligt op talentontwikkeling en excellentie. De Rijksuniversiteit Groningen zet kennis en innovatie in voor een stabiele en duurzame samenleving. Een samenleving die zo snel mogelijk kan beschikken over de energie van de toekomst en waarin mensen in goede gezondheid leven en ouder worden.

logo_lezenenschrijven

In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven en rekenen. Dat heeft grote impact op hun persoonlijke leven. Als je niet goed kunt lezen en schrijven, vind je minder snel een baan, kun je minder gezond leven en heb je minder grip op je geldzaken.
Taal maakt je dus sterker. Daarom zorgt Stichting Lezen & Schrijven er samen met haar partners voor dat zoveel mogelijk mensen in Nederland kunnen lezen, schrijven, rekenen en digitaal vaardig zijn. Door honderden organisaties te ondersteunen met scholing, onderzoek, (les)materiaal, advies en campagnes. Én door laaggeletterdheid onderwerp van gesprek te maken bij publiek en politiek.
Want onze samenleving wordt sterker als iedereen kan meedoen.

Back To Top